POLICIJSKA UPRAVA KOPRIVNIČKO – KRIŽEVAČKA
Trg Eugena Kumičića 18, 48 000 Koprivnica, tel.: +385 48 656 411
koprivničko-križevačka uprava > Savjeti > Privremene regulacije prometa

Privremene regulacije prometa

Privremena regulacija prometa u Koprivnici 

Od utorka, 23. svibnja, uz  dosadašnji dio Ulice hrvatske državnosti (od Florijasnkog trga do raskrižja sa Ulicom Taraščice, uključujući i navedeno raskrižje) za promet je zatvoren i dio ulice do Križevačke ceste.

Promet se odvija obilaznim pravcima, odnosno ulicama, sukladno postavljenoj privremenoj prometnoj signalizaciji. Ovakav način regulacije prometa biti će na snazi do dovršetka radova. Ulicu je uz povećani oprez prilikom prometovanja dopušteno koristiti za hitne slučajeve te za prolaz stanovništva.

Privremena regulacija prometa - Radnička cesta u Draganovcu

U utorak, 30. svibnja, započeli su radovi na rekonstrukciji prometnice, izgradnji biciklističko-pješačke staze i oborinske kanalizacije na Radničkoj cesti u Draganovcu. 

Rečeni radovi izvodit će se u periodu od 90 kalendarskih dana, dok će se promet motornih vozila odvijat obilaznim pravcima.  Molimo sve sudionike u prometu da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju. 

Radovi na prilaznoj cesti (Gradec - Sveti Ivan Žabno)

Zbog izvođenja radova prilazne ceste (priključak na željezničku postaju) i izgradnje nove željezničke pruge na dionici Gradec – Sveti Ivan Žabno, kretanje vozila biti otežano i odvijati će se prema prometnoj signalizaciji za privremenu regulaciju prometa. Radovi će se izvoditi od 19.5. do 31.10.2017. godine u vremenu od 7 do 18 sati. Sudionike u prometu molimo da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Radovi u Križevcima

U ponedjeljak, 4. rujna, započeli su radovi na uređenju prometnice i oborinske odvodnje u Ulici Ivana Gundulića u Križevcima (lokalna cesta LC 26067). 

Rečeni radovi izvodit će se do 22. rujna 2017.g., dok će se promet motornih vozila odvijat obilaznim pravcima sukladno postavljenoj prometnoj signalizaciji. Molimo sve sudionike u prometu da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju.